SAMSUN / BAFRA - 50.Yıl İlkokulu

Kas

50.Yıl İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sema Demir rehberliğinde "Okusam Projesi" kapsamında Kasım ayı okuma çalışmalarını "Dedemin Kurabiyeleri" adlı kitabı ile gerçekleştirdiler. Bu kapsamda 1 ay süre içinde seçtikleri kitabı etkili bir şekilde okudular, 23 Kasım tarihinde ise öğretmenlerinin Milli Eğitim Bakanlığı'nın uygun gördüğü sınav sistemine uygun hazırlamış olduğu sınavla değerlendirdiler. Birinci olan kişiler madalyaya layık görüldü. Ayrıca sınav sonrası kitabın ayrıntılı analizini sözlü olarak yaparak anlatımlarını geliştirmeye yönelik de çalışmalar yaptılar.

Velilerimiz kitabın arkasında yer alan tarifi kullanarak sınıfa gönderdiler. Öğrenciler hep birlikte keyifli zaman geçirerek okumanın güzelliğini yaşadılar

Kas

" Farkımız Okumak Olsun " Projesi etkinlikleri çerçevesinde " Yazar Okur " buluşmasında eğitimci yazar Birfani Mehmet  Alan'ı konuk ettik.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Demokrasi, İnsan Hakları Yurttaşlık ve Sosyal Yardımlaşma Kulübümüz tarafından " 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü " kapsamında bir program düzenlendi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı , Cumhuriyetimizin Kurucusı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85.yılında her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı programda özlemle andık.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Sağık, Temizlik ve Beslenme Kulübü tarafından "Organ Nakli ve Bağışı Haftası" kapsamında bir program düzenlendi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü tarafından "Kızılay Haftası" dolayısıyla bir program düzenlendi.

Kas

"Kızılay Haftası" kapsamında, okulumuz öğrencilerine  Bafra Kızılay Şubesi ekiplerince eğitim verildi.

Eğitimin verilmesinde emeği geçen başta Bafra Kızılay Başkanı Erhan Korkmaz'a, Uzman Yardımcısı Özlem Öztürk'e ve yönetim kurulu üyelerıne öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda hazırlanan programla kutladık. Programda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Ana Sınıfı B Şubesi öğrencilerimiz , öğretmenleri Fatma Gül Dere Güler rehberliğinde " Cumhuriyet 100. Yaşında " etkinliği düzenlediler.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Ana Sınıfı A Şubesi öğrencilerimiz , öğretmenleri Büşra Yurdakul rehberliğinde " Cumhuriyet Çocuğu " etkinliği yaptılar.

Ekm

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında 26 Ekim 2023 Perşembe günü "OKUSAM" Projesi kapsamında sınıflarımızda " Cumhuriyet Temalı Kitap Okuma " etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yıl kutlamaları kapsamında , okulumuzda " Serbest Kürsü " etkinliği düzenlendi.

Ekm

Okulumuzda, "Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri ve Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" kapsamında , öğrenci , öğretmen ve velilerimizin katılımı ile " Cumhuriyet Yürüyüşü " düzenlendi.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Alparslan Mahalle Muhtarı Yalçın Kurtça'ya , Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü tarafından " 13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü " dolayısıyla bir program düzenlendi.Gün içerisinde deprem tatbikatı ve bina tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda , okulumuz öğrenci ve öğretmenleri her sabah ders başlamadan önce Sınıf Öğretmenlerimiz " Erkan Solkun ve Celal Odabaş " koordinesinde fiziksel etkinlik hareketleri yapıyorlar.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.