SAMSUN / BAFRA - 50.Yıl İlkokulu

Ock

Okulumuz Sınıf Öğretmenleri tarafından öğrencilerimize toplumda afet kültürünün oluşturulması, afet farkındalığının arttırılması ve yaygınlaştırılması adına "Afet Farķındalık" eğitimleri verildi.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 3-B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Hilal Gökçe rehberliğinde "Okusam Projesi" kapsamında Aralık ayı çalışmalarını "Bilimin öncüsü tanıtımı, Hikaye anlatımı, Pano çalışması, Boyama - kesme etkinliği, Bilimin öncüsü kostüm çalışması" gerçekleştirdiler.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Samsun İl Millî Eğitim Müdürlüğünce sürdürülen "OKUSAM PROJESİ" kapsamında okulumuza eğitimci yazar Hasan YİĞİT'i davet ettik.Yazarımız 3.ve 4.sınıflara misafir olarak öğrencilerimizle sohbet etti. Onların merak ettiği soruları cevaplandırdı.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde Bafra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde zlyarete açılan " Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Gezici Müzesine gezi düzenlediler.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Yeşilay Kulübü Danışman Öğretmeni Sema Demir'in koordinesinde , YEŞİLAY'ın Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM); teknoloji, ve diğer zararlı alışkanlıklarla mücadele ile sağlıklı yaşam modüllerinden oluşan, başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun tamamını bu konularda bilgilendirmeyi ve farkındalıklarını artırmayı amaçlayan  program çerçevesinde İl Sağlık Müdürlüğü'nden gelen Dr. Tümay KIRIŞOĞLU tarafından öğrencilerimize seminer düzenlendi.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Samsun Valiliği Himayesinde, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Samsun Büyükşehir Belediyesi , Samsun İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığıyla yürütülen “Geleceğe Kulaç Atıyoruz“ projesi kapsamında okulumuz 2. ve 3. sınıf öğrencileri Bafra Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna yüzme eğitimi için gittiler.

Projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz .

Ara

"Geleceğe Kulaç Atıyoruz Projesi" kapsamında yüzme eğitimi için havuza gidecek öğrenci ve velilerine Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince "Sağlıklı Beslenme, Hijyen ve Fiziksel Aktivite" konusunda eğitim verildi.

Eğitimin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Ana Sınıfı A Şubesi öğrencileri , öğretmenleri Büşra Yurdakul rehberliğinde " Tutum , Yatırım ve Türk Mallari Haftası " dolayısıyla bir etkinlik düzenlediler.

Ayrıca aynı gün " Yoğurt Mayalama " etkinliği düzenlediler.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen , öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Ana Sınıfı B Şubesi öğrencileri, öğretmenleri Fatma Gül Dere Güler rehberliğinde "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası " dolayısıyla bir etkinlik düzenlediler.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla okulumuzda bir kutlama programı düzenlendi.

Programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile Kavakpınarı Camiisine giderek etkinliğimizi yaptık. Camii imamı Ömer Torun' a teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Demokrasi, İnsan Hakları ve Yurttaşlık Kulübü Danışman ve öğrencileri tarafından "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ve Haftası" kapsamında bir program düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 2. sınıf öğrencileri Bafra Belediyesi'nin organize ettiği Mutluluk Parkı adlı tiyatro etkinliğine katıldı.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

50. Yıl İlkokulu Ailesi olarak öğretmenler günümüzü kutlamak için akşam yemeğinde toplandık. Geçtiğimiz yıl okulumuzdan emekli olan öğretmenimiz Ramazan Deniz, tayin olan öğretmenimiz Semiha Saka ve emekli olan yardımcı hizmetler görevlimiz Ahmet abimizin de katılımıyla bir araya gelerek güzel bir akşam geçirdik.

Kas

Okulumuz Satranç ve Spor Kulübü tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolasıyla bir program hazırlandı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürler ederiz.