SAMSUN / BAFRA - 50.Yıl İlkokulu

Şbt

Okulumuz öğrenci velilerine , 2024-2025 Eğitim Öğretim yılından geçerli olmak üzere 4 yıllığına uygulanacak olan okul öğrenci kıyafetleri ile ilgili anket düzenlendi. Ankette velilerimize “Mevcut Okul Forması İle Devam Edilsin “ , “ “ Okul Kıyafeti Değiştirilsin “ ,  “ Serbest Kıyafet Uygulamasına Geçilsin “ ile ilgili 3 tane soru soruldu.

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.Yıl Etkinlikleri kapsamında , okulumuz öğrencileri arasında düzenlemiş olduğumuz " 100.YILDA CUMHURİYET " konulu resim yarışması sonuçlandı.

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlamaları kapsamında , okulumuz öğrencileri arasında " 100.YILINDA CUMHURİYET " konulu resim yarışması düzenliyoruz.

Şbt

Değerli Öğretmenlerimiz, kıymetli velilerimiz.

Ülkemizi derinden etkileyen deprem nedeniyle deprem bölgelerine gönderilmek üzere Valiliğimiz koordinesinde yardım kampanyası düzenlenmektedir.

Öğretmenlerimiz ve velilerimiz öncelikli ihtiyaç olan :

1- Eldiven

2- Mont

3- Bot

4- Bere

5- Çocuklar için mont ve kışlık giysi

6- Tüplü katalitik soba

7- Tüp

8- Yatak

9- Battaniye

10- Powerbank

11- Gıda kolisi

12- Çocuk bezi

13- Çocuk Maması,

14- Kadın Pedi,

15- Temizlik Hijyen Malzemesi,

16- Yağmurluk,

17- Çizme

Tüm öğretmenlerimiz ve velilerimiz bağış yapmak istedikleri yukarıdaki ihtiyaç malzemelerini 7 Şubat 2023 Salı gününden itibaren 09.30 - 15:00 saatleri arasında okulumuza teslim edebilirler.

Toplanan yardımlar müdürlüğümüz tarafından Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına teslim edilecektir.