SAMSUN / BAFRA - 50.Yıl İlkokulu

Nis

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılını  okulumuzda düzenlenen bir törenle çoşkuyla kutladık.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Sevdiklerimize sağlıkla kavuşacağımız mutlu bir bayram geçirmek için;

Trafik kurallarına uyalım,

Hız limitlerini aşmayalım,

Emniyet kemerimizi mutlaka takalım,

Araç kullanırken telefonla konuşmayalım.

Bu bayram, sevdiklerimize sağlıkla kavuşmanın mutluluğunu, güvenli bir şekilde yaşayalım. Unutmayın, trafik kurallarına uymak, sağlık ve mutluluğun anahtarıdır️

Sorumluluk alalım, güvenliğimizi ve sevdiklerimizin sağlığını koruyalım️

Güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle!

#HayatlaYarışılmaz

#TürkiyeninHuzuru

#SamsununHuzuru

Nis

Okulumuz Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübümüz danışman öğretmenleri Hilal Gökçe, Levent Kiraz ve kulüp öğrencileri tarafından "Orman Haftası" kapsamında bir program düzenlendi.  Program sonunda Bafra Orman İşletme Müdürlüğü tarafından verilen fidanlar öğrencilerimize dağıtıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizle fidan teminininde bizlerden yardımını esirgemiyen Bafra Orman İşletme Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Ayşe Karaca rehberliğinde "OKUSAM" projesi kapsamında "Süt Bal Yumurta" adlı kitabı okuyup anlatma, özet yazıp resmini çizme etkinliği yaptılar. Okula  getirdikleri  yumurtaları da afiyetle yediler.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Kütüphanecilik Kulübü danışman öğretmeni Nigar İşmarcı, Naile Gül Acerbaş ve öğrencileri tarafından "Kütüphanecilik Haftası" ile ilgili bir program düzenlendi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Değerler Kulübü Danışman Öğretmeni Ayşe Karaca ve kulüp öğrencileri tarafından bir program düzenlendi.

21 Mart Nevruz Bayramı Türk Dünyası'na kutlu olsun. Nevruz, baharın müjdecisidir.

Nevruz, bolluk ve bereketin habercisi, birlik, beraberlik ve kardeşliğin bayramıdır.

Nevruz Bayramı'nı kutluyor, ülkemize ve tüm insanlığa adalet, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyoruz...

Etkinlikte görev alan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Değerler Kulübü Danışman Öğretmeni Ayşe Karaca ve öğrencileri tarafından "Tüketiciyi Koruma Haftası" dolayısıyla bir program hazırlandı.

Yurdumuzda, 15 -21 Mart arası Tüketiciyi Koruma Haftası olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında öğrencilere tüketici olarak, haklarının neler olduğu ve gerektiği zaman bu haklarını korumak için neler yapabilecekleri, nerelere başvurabilecekleri hakkında bilgi verildi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

3. sınıf Hayat Bilgisi Dersinde "Yerel Yönetimler" konusu ile ilgili bilgi almak, öğrencilerimizin merak ettikleri sorulara cevap alabilmeleri için Alparslan Mahallesi Muhtarı Yalçın Kurtça'yı okulumuza davet ettik.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen başta mahalle muhtarımız Yalçın Kurtça olmak üzere 3/C sınıfı öğretmenimiz Sema Demir'e teşekkür ederiz.

Mrt

Bafra Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Ekibi tarafından 19 Mart 2024 Salı Günü okulumuz öğrenci ve velilerine "İhmal ve İstismar" konusunda rehberlik çalışması yapılmıştır.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmen , öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. Yıldönümü okulumuzda yapılan coşkulu bir törenle kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Ana Sınifı B Şubesi öğrencileri, öğretmenleri Fatma Gül Dere Güler rehberliğinde "Haftanın Çocuğu Etkinliği" kapsamında veli katilimi gerçekleştirildi. Etkinliğimiz bilişsel ve motor becerileri geliştirmeye yönelik bardak oyunu oynandı. Tüm öğrencilerin katılımı sağlandı.

Etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdürümüz  Özden Güneyli, Sınıf  Öğretmeni Celal Odabaş  ve 4/B Sınıfı öğrencilerimiz 14 Mart Tıp Bayrammı dolayısıyla Bahçeler Aile Sağlıği Merkezini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının "Tıp Bayramını" kutladilar.

Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden, zaman mevhumu gözetmeksizin, büyük fedakarlıklarla, sabır ve üstün gayret ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Satranç ve Spor Kulübü danışman öğretmenleri Halit Güney ve Erkan Solkun rehberliğinde kulüp öğrencileri tarafından "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" ile ilgili bir program düzenlendi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşı'nın milli marş olarak kabul edilmesinin 103. yıl dönümünü bugün aynı çoşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşarken, İstiklal Marşı'mızın şairi Mehmet Akif ERSOY'u bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Ülkemizde her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası kutlanıyor. Bu kapsamda okulumuz Yeşilay Kulübü rehber öğretmeni Sema Demir ve öğrencileri tarafından hazırlanan programda, toplumda bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmanın önemini belirten yazılar ve şiirler okundu.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

4/A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Ayşe Karaca rehberliğinde "OKUSAM" projesi kapsamında Şubat ayında "ÜRETİMİN 10 HARİKASI ZEYTİN" adlı kitabı okudular, özetini yazıp resimler çizdiler, kitabı anlatıp  zeytin üretimi hakkında video da izlediler.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.