SAMSUN / BAFRA - 50.Yıl İlkokulu

MY LİTTLE PROJESİ İLE 2-A SINIFI DİJİTAL HİKAYELER YAZIYOR

Okulumuz 2-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri  Ayşe KARACA rehberliğinde Azerbaycan ortaklı My Little World  projesikapsamında dijital hikaye oluşturdular.

My Little World  projesinin   dijital hikaye oluşturma etkinliği, Hayat Bilgisi dersi kazanımı, teknolojiyi  doğru ve yerinde kullanır,güvenli kullanır, Türkçe dersi okuma-yazma-dinleme-konuşma kurallarını uygular kazanımı, Serbest Etkinlikler dersi zamanını verimli kullanır vd. kazanımları ile derslere entegre edilerek öğrencilere uygulanmıştır.

Öğrencilerimiz bu proje ile çeşitli web 2.0 araçları tanımışlar ve bu araçlarla neler yapabileceklerini keşfetmişlerdir. Chatterkid ile video , Comica ile çizgi roman, Storyjumper ile e-Book çalışmaları yapmışlardır. Videonun QR kodu alınarak paylaşılmıştır.

Proje üyesi tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

08-05-202208-05-202208-05-2022

Yayın: 08.05.2022 - Güncelleme: 08.05.2022 19:28 - Görüntülenme: 132